Social 2 August 2009 15:32
Doua targuri au loc duminica aceasta in Capitala. Este vorba de a doua editie a Targului Anticarilor si de un targ de artizanat, care se desfasoara in Parcul Carol I si respectiv pe Bulevardul Aviatorilor, potrivit Realitatea tv.
Zeci de anticari din toata tara sunt prezenti duminica (n.r. 2 august 2009), la a doua editie a Targului Anticarilor, care se desfasoara in Parcul Carol I din Capitala. Tablouri, instrumente muzicale, monezi si alte obiecte vechi de valoare pot fi gasite de colectionari si nu numai, la preturi care pot ajunge si pana la 3.000 de euro, relateaza postul de televiziune Realitatea tv.

Un alt targ, de data aceasta de artizanat, reuneste pe bulevardul Aviatorilor din Bucuresti artizani din toate colturile tarii. Preturile sunt pe toate gusturile, variind intre 2 lei, cat costa o cana de cafea, si cateva sute de lei, cat costa o ie taraneasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.