Social 1 August 2009 13:31
Politistii timisoreni au descoperit, sambata, in portbagajul unui autoturism Mercedes cadavrul transat al unui barbat de 65 de ani, relateaza NewsIn.
"In jurul orei 4.30, portarul de la medicina a observat doi tineri care carau un bagaj mare. A vazut niste urme de sange care duceau la un Mercedes, a anuntat politia, iar noi, cand am deschis portbagajul, am gasit intr-o valiza trupul unui barbat de 65 de ani. In alta punga se gaseau picioarele lui. Avea in gura un calus, o carpa. Autoturismul este inmatriculat in Germania. Tinerii nu sunt de gasit, pentru ca au fugit imediat ce au carat valiza din camera de camin in masina. Politia incearca sa formze un cerc de suspecti si verifica identitatea tinerilor care locuiau in acea camera", a declarat sambata Sergiu Rus, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.

Politistii timisoreni care ancheteaza cazul au declarat ca nu s-au mai confruntat cu o crima de acest gen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.