Social 30 Iulie 2009 15:30
Desi pare incredibil, un proiect al Consiliului Municipal Bucuresti, propune ca oamenii sa nu aiba voie pe iarba in grupuri mai mari de cinci persoane. Alergatul sau alta activitate sportiva care implica mai mult de cinci persoane este strict interzisa. Iar amenzile vor fi usturatoare: de la 350 la 1.000 de lei.
Dupa ce a promis ca a modificat legislatia astfel incat bucurestenii sa poata calca pe iarba in parcuri sau sa poata merge la picnic, asa cum se intampla in capitalele tuturor statelor civilizate, edilul-sef al Bucurestiului, Sorin Oprescu, s-a razgandit, observa evz.ro.

"Am considerat ca mai mult de cinci persoane ar distruge zona verde pe care tocmai publicul ar dori sa se odihneasca si daca copiii sunt mai mari pot practica sporturile in zone amenajate", a declarat Monica Nazare, director adjunct la Directia Protectia Mediului PMB, pentru Realitatea.net.

Proiectul mai poate fi modificat pana in luna august, cand va ajunge pe masa consilierilor generali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.