Social 27 Iulie 2009 16:42
Lucrarile de reabilitare a Pasajului Victoriei din Capitala urmeaza sa inceapa peste aproximativ o luna si ar trebui sa se incheie pana la sfarsitul anului, informeaza NewsIn.
"Lucrarile la Pasajul Victoriei vor incepe peste aproximativ o luna de zile. Deocamdata au fost finalizate lucrarile la strazile Maltopol si Baldovin Parcalabul, strazi care vor fi necesare ca ruta ocolitoare cand vor incepe lucrarile la Pasajul Victoriei. Baldovin Parcalabul este principala legatura intre I. Gh. Duca si Piata Victoriei. Lucrarile de reabilitare la aceasta strada au fost finalizate intr-o luna si jumatate, desi aveau ca termen patru luni, deoarece aveam nevoie de aceasta artera pentru a incepe lucarile la pasaj", a declarat Alina Roman, directorul Administratiei Strazilor. Reabilitarea strazii Baldovin Parcalabul a costat 470.000 lei, iar Maltopol 390.000 de lei.

Directorul Administratiei Strazilor a anuntat ca si Pasajul Muncii va intra in reabilitare, probabil in toamna acestui an, insa o data exacta pentru finalizarea lucrarilor nu poate fi anuntata inca, deoarece mai intai trebuie stabilit un acord cu edilitaristii, toate retelele de utilitati fiind in peretii pasajului.

Referitor la Pasajul Unirii, a carui reabilitare a inceput la sfarsitul lunii iunie, primarul Sorin Oprescu a declarat ca, desi lucrarile sunt sub grafic, "muncitorii se misca bine" si spera ca pana pe 15 septembrie, cand va incepe scoala, sa fie finalizat.

Reabilitarea Pasajului Unirii costa 2,5 milioane de lei si presupune lucrari de drenaj, pentru ca pasajul sa nu mai fie inundat cand ploua, lucrari la sistemul de ventilatie si iluminat, lucrari de tencuiala si revopsire. Inainte de inceperea lucrarilor, Sorin Oprescu estima ca pasajul va fi gata pana la sfarsitul lunii octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.