Social 27 Iulie 2009 09:15
Cautarile copilului care a disparut in Muntii Paring au continuat in ultimele zile, cu ajutorul unei echipe de 80 de salvamontisti si jandarmi, insa fara nici un rezultat.
UPDATE 2: Evenimentul Zilei inainteaza varianta rapirii baietelului disparut joi dupa amiaza in zona turistica Ranca, din Muntii Parang. Mama copilului crede ca a fost rapit si a hotarat sa ofere recompensa celor care ii dau orice fel de informatie despre fiul ei.

Pentru ca zona din imediata apropiere a cabanei de unde a disparut este paduroasa si abrupta, salvamontistii presupun ca baiatul ar fi cazut, nu si-a mai dat seama unde e si s-a ratacit. „Toata lumea este dezamagita. Cred ca maine (n.r. - duminica) vor inceta cautarile, pentru ca nu mai are rost. Au fost verificate toate cabanele, pensiunile si hotelurile din zona, precum si constructiile nefinalizate", a declarat Sabin Cornoiu, seful Serviciului Salvamont Gorj, potrivit evz.ro.
Centrul FOCUS pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual a dat de asemenea sambata un comunicat de presa considerand disparitia copilului “alarmanta”. Pentru cei care ar putea furniza detalii, centrul informeaza ca baietelul purta, la data disparitiei, o pereche de pantaloni de trening de culoare albastru inchis cu doua dungi laterale de culoare alba, un tricou alb, un rolling albastru inchis, iar in picioare purta o pereche de papuci de casa de culoare verde deschis.

Potrivit realitatea.net, baiatul este din Techirghiol si a venit la munte, in vacanta, cu bunicii. Bunica a urcat in camera sa puna telefonul la incarcat iar cand a coborat a constatat ca baiatul nu ajunsese in curte, la bunicul sau.

Un satean a anuntat politia ca a vazut un copil undeva de liziera padurii, acolo a fost vazut, se pare, ultima data.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.