Social 27 Iulie 2009 10:34
Mediile candidatilor la Facultatea de Litere din Bucuresti au fost afisate gresit, starnind valuri de contestatii. Incidentul este unul destul de grav deoarece, in functie de aceasta ierarhizare, candidatii vor opta pentru o sectie sau alta, informeaza Realitatea.net.
Mai multi tineri si parinti au depus contestatii, iar decanul Facultatii a promis ca notele vor fi recalculate.

Intr-un mesaj postat pe site-ul Facultatii de Litere, candidatii sunt asigurati ca le vor fi recalculate toate mediile, urmand a fi afisate listele corectate.

"
Conducerea Facultatii de Litere isi cere scuze pentru situatia creata la afisarea rezultatelor de la specializarile care au organizat concurs de admitere pe baza mediilor de la examenul de bacalaureat si a celor din anii de studii. Comisia de admitere a Facultatii de Litere asigura toti candidatii ca va verifica TOATE MEDIILE de la aceste specializari si va afisa listele corectate in cursul zilei de astazi, la avizierul facultatii si pe situl www.unibuc.ro/ri/fac_litr.ro", se arata in mesajul Facultatii.

Conducerea facultatii acuza o eroare de soft pentru aceasta situatie foarte emotionanta prin care trec cei 1.800 de candidati din acest an si parintii lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.