Majoritatea deficientelor au fost depistate la unitatile de alimentatie publica, unde inspectorii au constatat depozitarea necorespunzatoare a alimentelor si nepastrarea probelor alimentare. De asemenea, unitatile de alimentatie nu au spatii de prelucrare a alimentelor care sa respecte normele sanitare in vigoare, iar personalul angajat nu a efectuat exemenele medicale obligatorii si nici cursuri de instruire privind insusirea notiunilor de igiena.
Inspectorii sanitari considera ca toate aceste nereguli pot avea consecinte grave asupra sanatatii consumatorilor, in special prin aparatia focarelor de toxiinfectie alimentara sau a bolilor digestive.
In taberele scolare din Navodari, Eforie Sud si 2 Mai, monitorizate permanent de inspectorii Diectiei de Sanatate Publica a judetului Constanta, s-au constatat deficiente de natura functionala, care insa nu pun in pericol sanatatea copiilor, dar care au avut termen de remediere 72 de ore.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro