Social 23 Iulie 2009 10:36
Cei patru mineri prinsi in subteran, joi dimineata, la Mina Zegujani din Mehedinti, in urma unui incendiu, au fost scosi la suprafata de echipele de salvare.
Starea de sanatate a celor patru mineri este buna. Potrivit primelor informatii, incendiul a ibucnit din cauza unui scurtcircuit la o banda transportoare de carbune.

Liderul de sindicat de la Exploatarea Miniera Mehedinti, Rafael Norocel Ceorascu, a declarat la postul Realitatea Tv ca incendiul i-a suprins in subteran, in jurul orei 6.00, pe cei aproximativ 25 de mineri aflati in schimbul trei. Potrivit acestuia, 21 dintre ortaci au reusit sa fuga prin fum si sa iasa la suprafata. Potrivit NewsIn, incendiul a izbucnit la aproximativ 2.000 de metri de gura minei.

La ora transmiterii acesti stiri sapte salvatori de la Exploatarea Miniera Motru de subteran incerca sa stinga incendiul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.