Social 21 Iulie 2009 20:04
Plata chiriilor pentru angajatii Ministerului Administratiei si Internelor care lucreaza in alt oras decat cel de domiciliu a fost sistata pentru ca, sustine ministrul Dan Nica, in contextul economic actual, suma pentru chiria unui politist sau jandarm ar fi afectat salariile a zece colegi.
Ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, a precizat, luni, intr-o conferinta de presa, ca la nivelul ministerului au fost facute mai multe analize din care reiese ca foarte multi jandarmi si politisti din Bucuresti lucreaza in provincie, in timp ce colegii lor din provincie lucreaza in Bucuresti. Ministrul a lasat sa se inteleaga ca ministerul plateste chiria unor angajati doar pentru ca acestia au fost repartizati gresit, potrivit NewsIn.

"Le dam posibilitatea tuturor sa se transfere cu tot cu bugetare la unitati din localitatile de domiciliu", a declarat Nica care a precizat si ca pe unele terenuri aflate in proprietatea ministerului vor fi construite locuinte de serviciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.