Social 21 Iulie 2009 14:39
Seful statului se declara nemultumit de servciile oferite turistilor care aleg sa isi petreaca vacanta pe litoralul romanesc si sustine ca in Romania nu exista un raport calitate-pret.
Mi se pare normal ca atunci cand te cazezi la doua stele, sa primesti servicii de doua stele, iar cand mergi la patru stele, sa platesti pentru servicii de patru stele”, a declarat Basescu.

Basescu a subliniat faptul ca daca un turist va merge intr-o statiune de la Marea Mediterana si va observa ca beneficiaza de servicii de o calitate superioara pentru aproximativ aceiasi bani, acel turist nu isi va mai petrece concediul in tara pe viitor.

De asemenea, presedintele s-a aratat nemultumit si de slaba calificare a angajatilor din turism si a subliniat ca lipsa unei infrastructuri nu este principala cauza pentru care posibilitatile turistice ale Romaniei nu sunt valorificate.

Seful statului a participat luni la sedinta Consiliului Consultativ al Turismului care a avut loc la Neptun si unde s-au discutat propunerile membrilor acestui for referitoare la prevederile Legii Turismului. Proiectul de act normativ ar urma sa fie depus in Parlament in toamna, transmite NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.