Social 20 Iulie 2009 11:35
Gheorghe Chiriac, un roman in varsta de 57 de ani care traia in California, s-a sinucis saptamana aceasta aruncandu-se cu masina in Grand Canion, chiar in fata oamenilor care se aflau acolo pentru a admira privelistea, scrie The Examiner.
Barbatul s-a sinucis luni dimineata, dar politia locala a reusit sa identifice cadavrul abia la sfarsitul saptamanii. Gheorghe Chiriac locuia in Apple Valley si emigrase in America in urma cu 30 de ani. El s-a aruncat cu masina in Grand Canion chiar in dreptul hotelului El Tovar din parcul national, informeaza NewsIn.

Publicatia americana mai atrage atentia ca masina se abatuse mult de la drum si ca la locul incidentului nu exista un parapet sau o bariera de protectie, care ar fi putut sa impiedice cele intamplate.

Autoritatile au descoperit urme de cauciucuri in zona din dreptul careia Chiriac a comis sinuciderea, indicand ca masina a fost condusa dinspre hotel, apoi a patruns intr-o zona cu iarba si apoi a virat dreapta, direct in prapastie.

Echipajele de salvare au coborat in prapastie imediat dupa incident si au localizat masina la aproximativ 180 de metri fata de marginea canionului. Chiriac era singur in masina. Corpul sau a fost transportat cu elicopterul pana la institutul legal din Coconino. Autoritatile responsabile au stabilit ca a fost vorba de o sinucidere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.