Social 18 Iulie 2009 13:43
Un barbat inarmat a patruns intr-o sucursala a BRD Brasov si a amenintat personalul cu un pistol cu bile, insa a plecat fara a fura ceva. Aproximativ 150 de politisti sunt implicati in cautarea lui.
Barbatul, care purta o cagula visinie, conform spuselor martorilor, a tras un foc de arma in peretele bancii dupa care, fara a lua niciun ban, a fugit. De la declansarea butonului de panica si pana la sosirea firmei de paza au trecut 8 minute.

Purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, comisarul sef, Liviu Naghi, a declarat ca politia a luat toate masurile necesare pentru identificarea si prinderea suspectului, fiind analizate in acest moment casetele sistemului de supraveghere a bancii.

"Ne aflam in fata unui eveniment concretizat in tentativa de jaf. Barbatul atras un foc de arma, dar, din fericire, nu a fost nimeni ranit. Nu stim inca de ce infractorul nu si-a dus la capat tentativa de jaf, speram sa-l identificam pe baza inregistarilor video ale sistemului de supraveghere.

Efective ale politiei municipiului Brasov au inceput cautarile pentru identificarea si prinderea suspectului", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, citat de NewsIn.

In operatiunile de cautare sunt implicati 150 de politisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.