Social 15 Iulie 2009 14:34
Fara Cravata impreuna cu LaserMaxx Romania cauta, in perioada 1 iulie 30 august echipa careia sa-i ofere premiu un team building pentru 100 de persoane. In cadrul concursului se poate inscrie orice companie care trimite o fotografie cu echipa, din care sa reiasa dorinta de distractie si unitatea care sustine orice activitate de succes.
Ce trebuie sa faci?

Trimite o poza cu echipa din firma ta din care sa reiasa dorinta de distractie, nevoia de relaxare si, de ce nu, necesitatea unui team building. Fara Cravata puncteaza creativitatea, simtul umorului si originalitatea si orice altceva va poate scoate in evidenta in mod pozitiv. De asemenea, norocosii castigatori vor beneficia de un team building de 100 de persoane la LaserMaxx si de serviciile Max Relax On Site Chair Massage, adica masaj in cadrul evenimentului. In spiritul unei bune organizari, iata si premiul, scris cu liniuta, sa fie clar si la obiect.
Premiu:
  • team building intre 40 (minim) si 100 (maxim) de persoane in intervalul septembrie – octombrie
  • 5 ore de exclusivitate la LaserMaxx Romania
  • toate jocurile incluse (laser tag si jocurile din bar)
  • consumatie inclusa de persoana: 2 bauturi
  • prezenta Max Relax On Site Chair Massage la eveniment
  • 1 CD cu fotografii din timpul evenimentului
Perioada de inscriere: 1 iulie – 30 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.