Social 11 Iulie 2009 11:19
Saptamana aceasta avem parte de un weekend agitat din punct de vedere meteorologic. Meteorologii au emis o atentionare cod galben care vizeaza in urmatoarele doua zile regiunile sudice, estice si centrale.
Codul galben de avertizare asupra furtunilor este in vigoare pana maine la ora 21:00. Meteorologii anunta ploi abundente si averse cu caracter torential, insotite de descarcari electrice si temperaturi cu 2-3 grade mai scazute fata de zilele precedente, in timp ce hidrologii avertizeaza asupra inundatiilor.

Codul este emis pentru 35 de judete din tara.

Vremea s-a inrautati in mai multe zone din tara inca de ieri. In Constanta, o ploaie de doar cateva minute, insotita de vant puternic, a provocat indundantii dar si pagube materiale, o masina fiind distrusa de un copac, potrivit Adevarul.

Ploile abundente au creat probleme vineri si in Slobozia, unde strazile din centrul orasului s-au inundat in cateva minute, in Sinaia, unde Ploaia canalizarea nu a mai facut fata debitului prea mare, dar si in Alba Iulia.



REALITATEA.NET - Meteorologii anunţă un weekend cu furtuni, ploi şi vânt puternic


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.