Reuniunea "15 ani de la crearea FJSCi, 15 ani de invatamant in jurnalism si comunicare", va avea loc pe data de 5 iulie la Palatul Parlamentului. Evenimentul va reuni decanii facultatilor de profil din toata tara, personalitati ale vietii publice, jurnalisti, specialisti in relatii publice si publicitate, cercetatori, cadre didactice si studenti.

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a fost infiintata in 1990 si face parte din Universitatea din Bucuresti. Scopul sau este de a pregati jurnalisti capabili sa raspunda nevoilor jurnalismului modern, specialisti in publicitate si in relatii publice. FJSC este prima facultate de jurnalism fondata dupa caderea comunismului in Romania si o facultate-pilot pentru celelalte facultati de jurnalism din Romania.

Aceasta reuniune va fi deschisa de discursul decanului FJSC, vor urma mesaje de salut din partea invitatilor si va avea loc cateva dezabateri cu diferite teme de profil jurnalistic. Dupa inchiderea conferintei, incepand cu ora 17.00, va avea loc un cocktail, la care pot participa si absolventii institutiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.