Social 11 Iulie 2009 19:31
Traian Basescu l-a acuzat recent, pe Vantu, la emisiunea "Nasul" de la B1 TV ca "pe ultima suta de metri a guvernarii Tariceanu" a beneficiat de "o rambursare ilegala de TVA de 60 de milioane de euro", prilej cu care seful statului si-a exprimat speranta ca "institutiile statului isi vor face datoria".
Presedintele Romaniei a spus ca stie ca pe actele oficiale "nu pune semnaturi Vantu" si de aceea "altii merg in fata procurorilor". Basescu a explicat ca Vantu a avut grija sa trimita banii din restituirea de TVA "in Cipru si sa-i bage in Realitatea, tribuna aia in care mi se dau lectii".

Replica lui Vantu a venit ieri, cu ceva intarziere, dar cu multa fermitate el l-a actionat in judecata, civil, pe presedinte, cerandu-i despagubiri uriase. Informatia este furnizata de ziaristul Victor Ciutacu, pe blogul propriu, www.ciutacu.ro, via Inpolitics.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.