Social 9 Iulie 2009 11:49
O fetita de 2 ani si 8 luni a cazut intr-un put din comuna Valcelele, din judetul Calarasi, mai multe echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta incercand sa o salveze, la fata locului fiind si un elicopter SMURD.
Potrivit reprezentantilor ISU Calarasi, fetita a fost lasata nesupravegheata de catre parinti si a cazut in put. Pana acum aproximativ o ora, fetita a comunicat cu echipele ISU. Copilului i se administreaza oxigen printr-un tub, distanta pana la luciul apei fiind de aproximativ 10 metri, informeaza NewsIn.

Acest eveniment aminteste de "Cazul Oana Furnica", petrecut in iunie 2001, cand o alta fetita de 2 ani cazuse intr-un put si a carei salvare a tinut cu sufletul la gura o tara intreaga. Dupa ore de chin, echipele de salvare au apelat atunci la Oana Furnica, o tanara foarte slabuta care a acceptat sa patrunda in putul cu diametrul de 30 de centrimetri pentru a o scoate afara pe micuta. De data aceasta insa, situatia se dovedeste a fi mult mai complicata pentru ca diametrul putului in care a cazut fetita din Calarasi este prea mic pentru a putea permite accesul cuiva inauntru.


REALITATEA.NET - Un copil a cazut intr-un put dintr-o comuna din judetul Calarasi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.