Social 3 Iulie 2009 19:30
Domokos Denes, un detinut care-si ispasea pedeapsa la Penitenciarul de Maxima Siguranta Codlea, a evadat vineri, in jurul orei 14.40, de la punctul de lucru situat pe DN 11 la iesirea din Brasov, spre Buzau
Detinutul, in varsta de 32 de ani, ispasea o pedeapsa privativa de libertate de trei ani, fiind condamnat pentru savarsirea infractiunii de inselaciune si executa pedeapsa in regim deschis. Imediat dupa constatarea disparitiei detinutului, echipe operative constituite din agenti si ofiteri ai penitenciarului au demarat cercetarile specifice, fiind puse in aplicare si planurile de cooperare cu Inspectoratul Judetean de Politie Brasov si Inspectoratul Judetean de Jandarmi, informeaza NewsIn.

In comunicatul dat publicitatii de conducerea Penitenciarului de Maxima Securitate Codlea, se precizeaza faptul ca, pe parcursul executarii pedepsei Domokos Denes a avut un comportament corespunzator, beneficiind de sase recompense constand in suplimentarea dreptului la pachet si vizite, nefiind sanctionat disciplinar. Din pacate pentru el, detinutul nu a beneficiat de aceste recompense, nefiind vizitat de familie si prieteni.

Domokos Denes a fost incarcerat la Codlea in data de 8 mai 2008 si ar fi putut beneficia de propunerea de eliberare conditionata in luna martie 2010. Acum, cand va fi prins, el va fi judecat pentru evadare si risca o suplimentare a pedepsei cuprinsa intre 6 luni si doi ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.