Social 2 Iulie 2009 17:03
Un urmarit international pentru un prejudiciu evaluat la suma de 7.400.000 de euro a fost prins de politistii romani intr-un hotel din Capitala, anunta Inspectoratul General al Politiei Romane.
Potrivit unui comunicat, ofiteri ai Serviciului Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale l-au depistat pe W. Ben-Zion, de 58 ani, urmarit international prin Interpol Wiesbaden, in incinta unui hotel din Bucuresti. Pe numele acestuia, autoritatile germane au emis in 2008 mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

Suspectul era acuzat de faptul ca in perioada 1997 - 2000, in calitate de administrator al unei companii de produse alimentare, s-a sustras de la plata taxelor catre statul german, prejudiciul total fiind evaluat la suma de 7.400.000 euro.

W. Ben-Zion a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, urmand ca procurorul de caz sa dispuna asupra retinerii persoanei in cauza si prezentarii acesteia la Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.