Social 1 Iulie 2009 16:36
Adrian Paunescu l-a atacat in termeni duri pe filosoful Gabriel Liiceanu.
Intr-o emisiune Realitatea Tv, Liiceanu l-a acuzat pe Adrian Paunescu ca, in anii comunismului a politizat excesiv cenaclul "Flacara", obligandu-i pe tineri sa scandeze numele lui Ceausescu si fortandu-i sa ramana in sala, prin incuierea usilor, dupa terminarea spectacolelor, relateaza Gandul.

Ca reactie la aceste acuze, Adrian Paunescu publica un pamflet in care aduce injurii grave la adresa filosofului roman: Paunescu minimalizeaza drastic orice merit al preopinentului sau si incearca sa se disculpe in ceea ce priveste serile de cenaclu.

Adrian Paunescu il caracterizeaza pe Liiceanu atat fizic cat si psihic. Liiceanu are "pielea groasa, pergamentoasa, pare menita sa nu lase nici o lumina sa intre inlauntrul acestui om. Buzele groase, descinzatoare din acelasi fel de facies, nu marturisesc nimic despre rautatea funciara a individului" si "Minte ca un porc, insinueaza ca un turnator si gandeste ca o rata".

Intr-un articol publicat pe blogul BuzzNewsBlog, jurnalistul Emil Berdeli aminteste cum, acelasi Adrian Paunescu spunea prin anii '90: "Da, domnilor, sunt un porc", adaugand: "Sunt porcul dumneavoastra".

"Se teme acum sa nu ramana singur", concluzioneaza jurnalistul de la Gardianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.