Social 29 Iunie 2009 17:12
Leslie Hawke, mama cunoscutului actor de la Hollywood, Ethan Hawke, va fi prezenta pe data de 10 iulie, la Buzau, ca invitat special la Balul Crucii Rosii, transmite NewsIn.
Leslie Hawke, rezident in Romania din anul 2000, a confirmat organizatorilor participarea la editia a doua a Balului Crucii Rosii, eveniment caritabil care se va desfasura la Restaurantul Cazino, din statiunea Sarata Monteoru. La acelasi eveniment mai sunt asteptate Mihaela Geoana, presedintele Societatii Romane de Cruce Rosie, Maria Basescu, Elena Udrea si presedintele PNL, Crin Antonescu.

Scopul balului caritabil, singurul eveniment de acest gen organizat de Crucea Rosie din Romania, este de a atrage cat mai multe fonduri pentru sprijinirea familiilor defavorizate din judet, informeaza NewsIn.

La editia de anul trecut, organizatorii au reusit sa stranga din donatii suma de 5.700 lei, bani folositi pentru sprijinirea a 94 de familii nevoiase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.