Social 30 Iunie 2009 13:36
Politistii pitesteni au amendat 14 persoane care au fost implicate intr-un conflict in timpul caruia au fost trase trei focuri de arma si care a izbucnit duminica, intr-un cartier din Pitesti.
Purtatorul de cuvant al IPJ Arges, inspectorul Robert Radu, a declarat, luni, ca scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool si ca mai multe echipaje ale Politiei Pitesti au intervenit pentru a aplana conflictul, transmite NewsIn.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca un tanar de 26 de ani a tras trei focuri de arma in plan vertical. Agentii de politie au gasit asupra a doi tineri cate un pistol neletal, din categoria celor supuse notificarii. Tinerii nu aveau nici un fel de acte pentru cele doua pistoale folosite in competitii sportive. Se pare ca este vorba de doua pistoale de calibru 380 milimetri, fabricate in Italia, fara serii si procurate din Bulgaria, dupa cum au precizat chiar proprietarii.

Pe numele celor doi, au fost intocmite dosare de cercetare penala pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri. De asemenea, cei doi au fost sanctionati cu amenda in valoare de 9.000 lei si politistii au dispus confiscarea celor doua arme. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, inspectorul Robert Radu, toate celelalte 12 persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare de cate 200 de lei si anchetatorii continua cercetarile pentru a stabili gradul de vinovatie al fiecarui participant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.