Social 26 Iunie 2009 23:26
Autoritatile judetene din Covasna si Harghita au cerut sprijinul ministrului Turismului, Elena Udrea, pentru proiectarea accesului spre Lacul Sfanta Ana si amplasarea unei telegondole pana la panorama spre lac.
Autoritatile din Covasna si Harghita cauta sprijin la Ministerului Turismului Presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, a declarat ca impreuna cu managerul judetului Harghita si cu consilierul Elenei Udrea din Covasna, Olosz Szobolcs, a avut o intalnire cu ministrul Turismului, caruia i-au cerut sprijin pentru realizarea unor proiecte turistice.

Astfel, potrivit lui Tamas, reprezentantii celor doua judete au cerut 70.000 de euro pentru realizarea unui proiect la Lacul Sfanta Ana, unde ar dori sa amenajeze o telegondola pana la panorama spre lac si sa fie inchis masinilor drumul de acces spre acesta.

"Vrem sa inchidem drumul pana la lac si numai cu autobuze ecologice, biciclete sau pe jos sa se poata cobori. Anul acesta am putea realiza proiectul”, a spus Tamas.

Valoarea proiectului per ansamblu depaseste 7 milioane de euro, insa autoritatile au solicitat deocamdata bani pentru proiectare.

Tototdata, conducerea judetului a mai solicitat fonduri si pentru reabilitarea unui drum spre Sfanta Ana.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.