Social 26 Iunie 2009 12:26
Fiul unui politist doljean a impuscat o tanara, ieri, la Craiova, cu arma de vanatoare a tatalui sau, arma descarcandu-se accidental in timp ce tanarul o transporta dintr-o camera in alta.
Politistul se numeste Nelu Dinu si lucreaza la Sectia 1 de Politie din Craiova, iar arma de vanatoare cu alice, de calibru 5,6 milimetri, era detinuta legal de catre acesta, transmite NewsIn.

"La ora 10.55, s-a primit un apel prin 112, in care se comunica faptul ca pe strada Jietului, la nr. 14, a fost tras un foc de arma. Un echipaj de la Sectia 1 Politie a sosit in doua minute la fata locului si, din primele verificari, s-a stabilit ca arma s-a descarcat accidental", a declarat comisarul Adrian Capraru, purtator de cuvant al IPJ Dolj.

Baiatul, in varsta de 20 de ani, se afla acasa cu o tanara de 19 ani, care statea in gazda la politist. Baiatul a declarat anchetatorilor ca a vrut sa transporte arma de vanatoare dintr-o camera in alta, dar pusca i-a cazut din mana si s-a descarcat. O alice a lovit-o pe fata in cap. Tanara a fost transportata in stare grava la spitalul din Craiova, ea fiind in acest moment in coma.

"Este vorba de o plaga impuscata craniana. Tanara se afla in coma, in stop cardio-respirator. Medicii de la UPU incearca sa o resusciteze. Starea ei este foarte, foarte grava", a declarat Adriana Trica, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.