Social 25 Iunie 2009 15:35
Nordica Group a lansat produsul Test Screen pentru depistarea consumului de droguri. Testele, care depisteaza peste zece tipuri de droguri dintre cele mai cunoscute, sunt comercializate in farmaciile Sensiblu din toata tara
Testele marca Screen, cunoscute in toata lumea, au fost puse in vanzare in farmaciile Sensiblu din toata tara, vizand cu precadere parintii care isi suspecteaza copiii de consum de stupefiante. Substantele sunt depistate rapid in saliva si urina.

Testarea tinerilor ar putea insemna o reducere semnificativa a consumatorilor in tara noastra, dar si un mijloc de prevenire eficient in tarile cu un numar ridicat de consumatori.

Nordica Group, distribuitorul firmei importatoare Screen Romania, lanseaza un apel catre toate institutiile abilitate sa participe cu interes deosebit in stoparea flagelului ucigas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.