Social 25 Iunie 2009 15:20
Curtea Berarilor va gazdui in aceasta vara spectacole de teatru bazate pe schitele lui Caragiale, rescrise de autori contemporani, ce vor fi puse in scena de actori ai Teatrului Nottara, in cadrul unui proiect intitulat "Redescopera Bucurestiul, asa cum a fost odata".
Strada Selari nu va fi singurul loc din Centrul Istoric care va gazdui spectacole de teatru, initiatorii proiectului cautand in zona strazi circulate, pentru ca piesele sa fie vizionate de cat mai multa lume.

In cadrul proiectului vor fi montate, in Bucuresti, pana la sfarsitul verii, 10 ceasuri stradale de epoca, asezate in locuri istorice. Primele doua ceasuri, impreuna cu un panou cu istoria locului, au fost deja montate langa Casa Capsa si Palatul Regal.

"Noi am montat ceasurile, iar acum le dam in grija primariilor de sector, care vor angaja ceasornicari pentru buna lor functionare" a precizat Anca Echim, reprezentanta firmei Timisoreana, initiatoare proiectului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.