Social 23 Iunie 2009 23:43
Trei curse Tarom, dintre care doua interne si una internationala, au aterizat ieri de urgenta pe aeroporturile din Constanta si Sibiu, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
"Doua curse Tarom interne, una dinspre Cluj si alta dinspre Iasi, au aterizat de urgenta pe Aeroportul din Constanta si, respectiv, din Sibiu. Cele doua curse ar fi trebuit sa aterizeze pe Otopeni, dar din cauza unei furtuni foarte puternice s-a luat decizia aterizarii de urgenta", a declarat pentru NewsIn Ioana Boca, purtatorul de cuvant al Tarom.

O alta cursa Tarom Instanbul-Bucuresti, cu 63 de pasageri la bord, a aterizat de urgenta pe aeroportul din Constanta. Pilotul aeronavei Airbus 318 a luat aceasta decizie deoarece i s-a comunicat ca pe Otopeni conditiile nu sunt deloc favorabile.

De asemenea, o cursa Air France cu 100 de pasageri la bord care trebuia sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni a aterizat pe Aeroportul Baneasa din cauza conditiilor meteo nefavorabile. "Cursa Air France tebuia sa aterizeze in jurul orei 19,20 pe Aeroportul Henri Coanda, dar din cauza conditiilor meteo nefavorbile a survolat timp de 30 de minute si in jurul orei 20,00 s-a luat decizia aterizarii pe Baneasa. Aeronava a aterizat in conditii de siguranta, fara probleme", au declarat pentru NewsIn surse din cadrul Aeroportului Baneasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.