Raspunsul este simplu: Gusto, marca de pufuleti indragita de toata lumea, deopotriva de cei mici si de cei mai mari, a lansat o initiativa curajoasa, menita sa sa aduca din nou zambetul pe fetele tuturor romanilor. Asta cu atat mai mult cu cat in cele mai recente studii figuram ca unul din cele mai pesimiste popoare.

Pentru aceasta mareata misiune, pufuletii Gusto au initiat Liga Optimistilor, din care sigur ca poate face parte oricine, cu o singura conditie: sa fie optimist! Nu-i nevoie de carnet de membru, nici de formular de inscriere, iar cotizatia nu se plateste, ci se masoara in buna dispozitie!

Sub sloganul “Hraneste-ti optimismul!”, Gusto isi propune asadar sa ii faca pe romani sa fie mai optimisti si mai increzatori in viata, indiferent de sicanele zilnice. In fond, orice neplacere trece mai usor daca stii sa vezi dincolo de ea, daca o privesti cu putin optimism, nu?

Dar pufuletii Gusto promit ca nu se vor opri aici. Liga Optimistilor este doar prima lor initiativa dintr-un lung sir de actiuni menite sa faca intreaga Romanie sa rada!