Social 22 Iunie 2009 17:46
Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta a scos sambata pe traseu patru autobuze supraetajate pentru turisti, alte patru urmand sa intre in circulatie dupa 10 iulie, informeaza NewsIn.
Potrivit directorului RATC, Dumitru Coiciu, prima cursa a avut loc la ora 9.00. "Incercam marea cu degetul", a spus Coiciu, subliniind ca numarul de turisti nu este inca foarte mare, dar ca decizia de a scoate autobuzele a fost luata pentru ca elevii au terminat scoala si sunt asteptati pe litoral.

Autobuzele efectueaza curse intre Gara Constanta si statiunea Mamaia. Directorul RATC a spus ca a corelat circulatia acestora cu orarul trenurilor, pentru ca turistii care ajung pe litoral cu trenul sa poata folosi autobuzele pentru transportul spre hoteluri.

Directorul RATC a precizat ca a monitorizat de dimineata cursele si s-a declarat multumit pentru modul cum au decurs lucrurile in prima zi. El a mai spus ca toate costurile de functionare ale autobuzelor vor fi amortizate.

Pretul biletelor a ramas acelasi ca anul trecut: 3 lei pentru o calatorie.

Coiciu a spus ca alte patru autobuze supraetajate vor mai fi introduse dupa data de 10 iulie. Autobuzele vor circula pana la 1 septembrie.

Tot de la 10 iulie va fi inaugurat si programul "Litoral Tur", care presupune curse ale autobuzelor supraetajate intre Constanta si statiunile limitrofe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.