Social 21 Iunie 2009 12:20
O suprafata de doi metri patrati din fatada unui bloc aflat in cartierul bucurestean Colentina s-a desprins si a cazut in aceasta dimineata. Din fericire nu au existat victime.

Locatarii spun, potrivit NewsIn, ca este a treia oara cand se desprinde tencuiala de pe acest bloc si ca au anuntat in mai multe randuri autoritatile in legatura cu aceasta problema dar ca nu s-au luat masuri.

Edilii sectorului 2 au declarat insa ca asociatia de proprietari din Sos. Colentina nr. 64, a bloculului afectat, ar fi fost obligata sa vegheze la siguranta constructiei.

"In ceea ce priveste Primaria Sectorului 2, am atentionat de mai multe ori asociatia de proprietari in ceea ce priveste obligatiile pe care le are. Primaria sectorului 2 nu are niciun fel de obligatii vizavi de o proprietate a unei asociatii care este considerata persoana juridica", a declarat, la Realitatea TV, Dorin Lefter, director Directia de control a sectorului 2.

Potrivit lui Lefter, in conformitate cu prevederile Legii 10/1995 privind calitatea si siguranta in constructii, asociatia de proprietari este obligata sa asigure comportarea in timp a constructiei si sa intreprinda toate demersurile in privinta punerii in siguranta a constructiei respective.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.