Social 18 Iunie 2009 19:07
Politistii bucuresteni incearca sa identifice membrii a doua grupari care au schimbat focuri de arma in cartierul bucurestean Rahova, miercuri dimineata, iar spre seara, in sectorul 1, o alta ancheta a fost declansata dupa ce un barbat a declarat ca persoane necunoscute au tras asupra lui

Un barbat a sustinut ca asupra masinii sale s-a tras un foc de arma, miercuri seara, in sectorul 5, relateaza NewsIn.

Barbatul a declarat politistilor ca a fost urmarit in trafic de doua autoturisme Seat, unul de culoare rosie, celalat, negru, urmand ca la intersectia amintita, sa fie atacat.

Conform Realitatea TV, incidentul s-a petrecut in jurul ore 18:10, in sectorul 1, Strada Izbiceni. Soferul masinii a fost oprit de catre conducatorii altor doua masini. Acestia au deschis focul asupra masinii, un glonte spargand geamul autoturismului.

Nu s-au inregistrat victime si nu a fost depusa nicio plangere, doar un apel la 112, probabil un martor. Circulatia pe strada Izbiceni este blocata de Politie.

Politia confirma schimbul de focuri din cartierul Rahova

Schimbul de focuria fost confirmat de purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, aflat in misiune in Ungaria.

Acesta a precizat ca exista deja un cerc de suspecti.

Potrivit lui Ciocan, sectia 19 a fost sesizata la ora 14.10, ca pe strada Epigonilor la numarul 91 s-au tras mai multe focuri de arma. Victima, Victor Popean, sustine ca o alta grupare a tras trei focuri de arma asupra sa.

Declaratia acestuia se confirma, politistii ridicand de la fata locului trei tuburi de cartus iritant lacrimogen. De asemenea, identitatea posibililor participanti se afla in posesia politistilor, precum si numarul de inmatriculare a unuia dintre autoturisme, inmatriculat in Ilfov.

Exista surse care sustin faptul ca astazi, in judetul Ilfov, ar fi avut loc o judecata tiganeasca, unde s-a decis ca proprietarul acestei masini sa plateasca o suma de bani. Acesta a refuzat, a plecat si a fost urmarit de cele doua masini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.