Social 17 Iunie 2009 15:07
Expozitie cu vanzare de cristale si bijuterii, conferinte despre vindecarea cu plante si cristale si spectacole de teatru sunt atractiile Balciului de Sanziene organizat intre 19 si 21 iunie la Muzeul National de Geologie
La expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii vizitatorii vor putea admira si achizitiona cristale brute si slefuite, coliere, cercei, inele, pandantive si bibelouri feng-shui, informeaza NewsIn.

Argintari, rudari si caldarari - mestesugari de etnie roma care au fost dintotdeauna complementari vietii targului si balciurilor, recunoscuti ca adevarati conservatori si pastratori ai mestesugurilor autentice - vor reprezenta breslele mestesugaresti in cadrul targului. Acestia vor arata relatia dintre minereul sau roca din care provine materia prima si produsul finit.

Vineri, organizatorii balciului au pregatit conferinta "Vindecarea mintii si trupului cu plante si cristale", care va fi sustinuta de medicul Dorin Dragos. Tot in cadrul balciului, duminica, teatrul Q-Feel va prezenta spectacolul "Intr-un cuvant...Cehov", o adaptare dupa piesele "Cerere in casatorie" si "Ursul".

In plus, de vineri pana duminica, intre orele 12.00 si 13.00, fundatia Parada va prezenta mini-spectacole de animatie - jonglerii, clownerii si numere de magie. Sambata, va fi prezentat, pentru cei mici, spectacolul de teatru popular "Pacala".

Balciul de Sanziene este organizat de Muzeul National de Geologie alaturi de Primaria sectorului 1, Asociatia Mineralogilor, Paleontologilor, Gemologilor Amatori din Romania, Liga mestesugarilor rromi, Fundatia Parada, Scoala de Teatru Q-Feel si Jolly Club.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.