Social 17 Iunie 2009 10:46
Te asteptam pe 20 iunie, la Ciresarii Vintage Show, in clubul La Scanteia (Bd. Ferdinand, nr 73), intre 14:00-20:00, pentru o calatorie in timp, in care sa imbini degustarea unui savuros parizer pe ziar cu scotocitul prin garderobele bunicilor, adunate de pe bloguri vintage, si vizionarea unor colectii de accesorii hand-made.
In saloanele si terasele clubului La Scanteia vei gasi atat haine vintage, retro si second hand, branduri celebre ale unor case de moda de lux, cat si bijuterii, genti, pantofi si palarii vechi de peste 20 de ani, toate la preturi...comunist de mici. Tot la Ciresarii Vintage Show vei descoperi numeroase bijuterii si accesorii hand-made, creatiile unor artisti plastici foarte talentati, majoritatea unicate.

Acestea fiind zise, te invitam sa iti petreci o sambata inedita, alaturi de grupul tau de prietene, la o sesiune de shopping cu haine incarcate de istorie. La final, iti poti savura achizitiile in fata unei limonade, pe terasa clubului La Scanteia.

Intrarea este libera pentru nostalgici, vintage-addicted, fosti soimi ai patriei, rebeli, trend-setters, uber-fahionistas, nonconformisti, retro lovers si ciresari pentru o zi.

Dress code: fusta plisata, pampoane si cravata rosie.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.