Social 14 Iunie 2009 10:07
Echipele ISU au intervenit, de joi pana vineri dimineata, in 11 judete si in municipiul Bucuresti, din cauza ploilor, in urma carora o persoana a fost lovita de trasnet in Prahova, mai multe drumuri au fost inundate, iar in Suceava 185 de case au fost afectate de grindina.

Potrivit unui comunicat al ISU, citat de NewsIn, in municipiul Blaj, judetul Alba, 3 subofiteri cu 1 autospeciala si 1 motopompa au actionat pentru evacuarea apei din 3 curti inundate si beciul unei locuinte.

In judetul Arges, pe raza comunei Arefu - DN 7C Transfagarasan, blocat de abulmente cazute intre kilometrii 95+100 - 95+700, incepand cu orele 06.00 s-a deblocat un sens de circulatie. In zona intervine SN Drumuri Nationale cu 2 incarcatoare.

6 subofiteri cu 1 autospeciala de la ISU Bihor au intervenit pentru evacuarea apei de la subsolul unei pensiuni turistice din localitatea Sanmartin.

In comuna Gura Teghii (sat Furtunesti) din cauza trasnetului au fost acoperisul unei case si anexe gospodaresti pe aproximativ 500 mp. Pentru lichidarea incendiului, ISU Buzau a intervenit cu 9 subofiteri cu 2 autospeciale.

In judetul Calarasi, municipiul Oltenita au fost 2 strazi si 11 curti inundate si in Orasul Budesti - 6 curti si 2 locuinte inundate. Au intervenit 3 ofiteri, 25 subofiteri cu 7 autospeciale si 6 motopompe de la ISU pentru evacuarea apei.

In municipiul Huedin, judetul Cluj, 6 subofiteri cu 1 autospeciala au intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unei locuinte.
In judetul Ilfov, comuna Branesti, 2 curti au fost inundate.

In municipiul Baia Mare, judetul Maramures, ISU a intervenit cu 10 subofiteri, 2 autospeciale si 1 motompompa pentru evacuarea apei din 2 subsoluri de locuinta inundate.

In judetul Prahova, o persoana a fost lovita de trasnet in localitatea Albesti Paleologu, iar in orasul Sinaia 1 subsol locuinta inundat. ISU a intervenit cu 5 subofiteri si o autospeciala.

In judetul Teleorman, in municipiul Rosiori de Vede, 2 locuinte inundate, iar in orasul Zimnicea un pasaj a fost inundat.

In municipiul Suceava, au fost inundate pasajul DN 17 (pod Scheia), doua garaje, Centrul Comercial Bazar, subsolul reprezentantei de comert a Regiunii Cernauti. ISU Suceava a intervenit cu: 7 ofiteri, 31 subofiteri, 4 elevi subofiteri, 6 autospeciale si 4 motopompe. In Comuna Dolhest, judetul Suceava, sat Dolhestii Mari si sat Dolhestii Mici, grindina a afectat acoperisurile a 185 case, 4 autoturisme si 13 hectare teren agricol.

In municipiul Bucuresti, in Sectorul 4 un copac a cazut peste un autovehicul, unul a cazut pe carosabil, iar in Sectorul 2 un copac a cazut pe cabluri electrice. ISU a intervenit cu 3 ofiteri, 15 subofiteri cu 3 autospeciale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.