Social 8 Iunie 2009 17:11
Presedintele Traian Basescu a facut cumparaturi,duminica, in hypermarketul Carrefour, a stat un sfert de ora intr-o cafenea si le-a spus ziaristilor ca nu stie exact momentul la care va face declaratii despre retragerea lui Mircea Geoana din CSAT, punctand ca "viata-i lunga"

Traian Basescu a explicat de ce a venit la cumparaturi fara sotia sa, Maria. "Fiecare cu treburile lui, doamna Maria cu concursurile de calarie", a explicat Basescu, adaugand:"Nu sunt singur, nu vedeti cata lume e in jur?" . Presedintele a tinut sa spuna ca nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca se afla la cumparaturi. "Poate voi nu stiti, dar eu vin in fiecare duminica aici", a mai spus Basescu, informeaza NewsIn.

Presedintele a spus ca a venit la hypermarket cu lista de cumparaturi. "Da, listuta si ... ", a spus presedintele indicand spre caraciorul cu cumparaturi, in care se puteau vedea mai multe plase cu produse, baxuri cu apa minerala la jumatate de litru si o legatura de ceapa verde.
Presedintele Traian Basescu a refuzat sa comenteze pe marginea anuntului presedintelui Senatului, Mircea Geoana, si le-a atras atentia ziaristilor, care se tineau dupa el ca "totul are o limita".

Dupa cateva momente, presedintele Traian Basescu a intrat intr-o cafenea, unde a petrecut aproximativ 15 minute, singur la o masa, la acea ora in cafenea mai era doar o singura persoana.

Traian Basescu s-a indreptat apoi spre iesirea din hypermarket, iar in parcare si-a aranjat singur cumparaturile in portbagajul unui Logan argintiu.Ziaristii l-au intrebat daca personal crede ca se vor prezenta mai multi cetateni la vot in urmatoarele ore."Stiu eu, doamna?", a fost raspunsul, Basescu precizand ca nu doreste sa faca declaratii pe teme electorale.

In acelasi timp, cativa angajati ai hypermarketului Carrefour le-au interzis cameramanilor sa mai filmeze. "Ba baieti, nu va mai dati acum eroi, i-ati lasat sa intre inauntru, ceea ce nu ati facut niciodata ..... ", le-a spus Basescu angajatilor Carrefour Orhideea, parand usor iritat. "Las-o moarta!", a continuat Basescu.

Intrebat daca va face declaratii de presa seara, presedintele a spus ca nu stie. "Nu stiu, dupa incheierea procesului electoral. Viata-i lunga ... ", a spus presedintele Traian Basescu si i-a atentionat pe ziaristi spunandu-le ca "un jurnalist trebuie sa fie pregatit oricand".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.