Social 7 Iunie 2009 12:27
Peste 1.500 de timisoreni au asistat, joi seara, la un spectacol inediat al Filarmonicii "Banatul" din Timisoara, sustinut pe un santier de constructii din oras, din scenariu facand parte drumari care au manuit excavatoare si utilaje de constructii, transmite corespondentul NewsIn.
Timisorenii au venit insotiti la spectacolul oferit de instrumentistii Filarmonicii "Banatul" din Timisoara de copiii lor, spectacolul fiind unul oferit cu prilejul zilei de 1 iunie. Organizatorii le-au oferit micutilor masinute, pe care le-au impartit din mai multe roabe.

O soprana care a cantat din cupa unui excavator, un pickhammer implicat in "Polca pikhammerului" si o defilare a utilajelor folosite la asfaltarea drumurilor din oras au fost preferatele publicului. "Aceasta a fost ultima reprezentatie a artistilor oferita publicului in strada, in acest an. Am avut spectacolul de pe pista aeroportului din Timisoara, in padure si pe Malul Begai. Vom mai avea un concert in pestera de la Romanesti, spectacole pe care le vom duce si in Serbia", a declarat directorul Filarmonicii din Timisoara, Coriolan Garboni.

Concertul a fost dirijat de maestrul olandez Raymond Janssen, iar instrumentistii au interpretat lucrari de Georges Bizet, Johann Strauss, George Enescu sau Giuseppe Verdi. Concertul s-a incheiat cu un foc de artificii si a fost organizat cu prilejul zilei copiilor dar si pentru aniversarea a 50 de ani de la infiintarea Societatii de Drumuri Municipale din Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.