Social 7 Iunie 2009 11:47
Tribunalul Arges judeca, vineri, prelungirea arestului preventiv pentru finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, pentru fostul presedinte al CCA, Gheorghe Constantin, pentru directorul hypermarketului PIC, Liviu Facaleata, si pentru fostul sef al OPC Arges, Cristian Libertatu.
In cazul fostului sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), magistrati de la tribunalul vor judeca, vineri, si o noua cerere de eliberare sub control judiciar, dupa ce vocatii acestuia au depus la dosar mai multe documente referitoarela starea de sanatate a clientului lor, arata NewsIn.

Curtea de Apel Pitesti a admis, miercuri, recursul procurorilor DNA la cererea de eliberare sub control judiciar a finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, astfel incat acesta ramane in arest.

Patronul FC Arges, Cornel Penescu, a fost arestat preventiv in data 14 aprilie, in aceeasi zi cand au fost arestati si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, Gheorghe Constantin, pentru doua infractiuni de luare de mita, Liviu Ilie Facaleata, persoana din anturajul finatatorului FC Arges, in sarcina caruia s-a retinut o infractiune de dare de mita si o infractiune de complicitate la dare de mita in forma continuata, si Cristian Dan Libertatu, fost director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Arges, acuzat de o infractiune de luare de mita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.