Social 5 Iunie 2009 12:32
Cunoscutul DJ trance de origine olandeza Jochen Miller va mixa in premiera pentru publicul roman in cadrul B�ESTFEST 2009, completand astfel numele guest DJ- lor Silent Disco de anul acesta. Seria de afterparty-uri din Alto Arena va fi deschisa pe 2 iulie de DJ Tommi de la BalkanBeatz, urmat pe 3 iulie de Funkstar De Luxe si pe 4 iulie de Jochen Miller.

Lansandu-si cariera in discoteca tatalui sau sub numele de DJ Jochen, DJ-ul si producatorul olandez Jochen van der Steijn s-a facut remarcat inca din 1999 prin tehnica lui de scratching, looping si mixing la trei pick-up-uri. Dupa prezenta in finala campionatului olandez de mixaj si turntablism, a inceput sa lucreze la propriile piese in studioul personal. In 2003 si-a schimbat numele de scena in Jochen Miller, fiind desemnat ulterior de catre presa de specialitate din Olanda, “revelatia anului”.

Hotarat sa ajunga unul dintre cei mai importanti DJ de trance ai lumii, tanarul artist a reusit sa-si creeze un sound propriu, descris drept un melanj tech-trance plin de energie, caracterizat de armonii vibrante in up-tempo, completate de break-uri si linii de bass puternice. Pe langa cariera solo, Jochen Miller s-a implicat si in numeroase proiecte si colaborari cu artisti precum Cor Fijneman, Boy Lamoen sau legendarul Rank1. Lansarea impreuna cu Boy Lamoen a unui material trance pentru Edward Gal, unul dintre cei mai renumiti dreseuri de cai ai lumii, alaturi de primul produs Jochen Miller vs. Rank1 - „And Then...” - l-au propulsat pe Jochen in lista celor mai apreciati DJ de trance, iar creatile sale au ajuns in foarte scurt timp imnurile preferate ale fanilor trance si dance din intreaga lume. Mijlocul lui 2008 a adus un nou succes pentru producatorul trance, odata cu nasterea hitului „Lost Connection”, care a fost ulterior inclus in playlist-urile celor mai importanti DJ trance ai lumii.

Dupa ce a sustinut numeroase show-uri in Olanda, Spania, Grecia, Finlanda, Germania, Scotia, Anglia sau SUA, unde a mixat in cel mai mare club din Miami, vara aceasta Jochen Miller va fi prezent si la B’ESTFEST, pe 4 iulie.

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, festivalul B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Line-up-ul B'ESTFEST 2009 ii va include pe The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.