Social 1 Iunie 2009 16:55
Copiii care au fost victime ale accidentelor rutiere vor primi daruri din partea Politiei in cadrul unei actiuni care se va desfasura in mai multe spitale din tara, cu ocazia zilei de 1 Iunie.
Politistii din cadrul Compartimentului de Prevenire a Criminalitatii si Serviciului Politiei Rutiere Arges vor organiza, pe 1 iunie, de Ziua Copilului un mars al elevilor de la Scoala nr. 14 pentru prevenirea accidentelor rutiere. Marsul se va desfasura, incepand cu ora 9.00, pe traseul IPJ Arges - Piata Vasile Milea, iar elevii vor afisa mesaje privind prevenirea accidentelor rutiere. De asemenea, copiii vor distribui pliante cu recomandari pentru pietoni, precizeaza newsIn.

Incepand cu ora 10.30, politistii vor merge la Spitalul de Pediatrie, unde vor oferi cadouri copiilor care au fost victime ale accidentelor rutiere.
Actiunea organizata de politisti in spitalele de pediatrie se va derula simultan la Pitesti, Ploiesti, Brasov, Iasi, Mures, Constanta, Cluj si Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.