Social 31 Mai 2009 16:30
Un tractorist din judetul Constanta urmarit de politisti dupa ce a provocat distrugeri la o ferma de animale a refuzat sa opreasca la somatiile politistilor, desi agentii au tras 12 focuri de arma, si a lovit cu tractorul masina Politiei, in urma incidentului nicio persoana nefiind ranita.
Politistii din localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu fost sesizati, vineri, prin Serviciul de Urgenta 112, ca o persoana care conducea un tractor a produs mai multe distrugeri la o ferma de animale.

La fata locului s-a deplasat un agent de politie insotit de doi agenti de politie comunitara, care au constatat ca la ferma de animale au fost provocate mai multe distrugeri. Ei au incercat sa-l opreasca pe conducatorul tractorului, P. Florinel, de 38 ani, de la Grup Social Ceres Mihail Kogalniceanu, insa acesta a refuzat sa opreasca. Agentul de politie a tras un foc de avertisment in plan vertical cu arma din dotare, dar tractoristul nu s-a supus somatiei.

Atunci, politistul a pornit in urmarirea suspectului cu autoturismul din dotare si, in timpul urmaririi, a executat 11 focuri de arma atat in plan vertical, cat si asupra pneurilor vehiculului, fara a reusi insa sa-l opreasca pe conducatorul vehiculului. In momentul in care suspectul a oprit tractorul pe un drum de piatra, agentul de politie a coborat din autoturism, pentru a incerca sa-l imobilizeze, dar tractoristul a demarat si a lovit frontal autoturismul Politiei, pe care l-a impins aproximativ 30-40 m pe un teren viran, producandu-i avarii in proportie de 30%.

P. Florinel a fost in cele din urma imobilizat si condus la o unitate medicala, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Barbatul este cercetat pentru ultraj si distrugere, iar Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta a dispus cercetarea lui in stare de libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.