Social 31 Mai 2009 17:32
Circulatia feroviara a fost reluata dupa aproape opt ore de la accidentul care s-a produs duminica dimineata intre localitatile timisene Hodoni si Satchinez, unde TIR a intrat intr-un tren ce transporta calatori.

Vagonul care a deraiat in urma accidentului a fost repus pe sine si garat in statia Lovrin, dupa o interventie care a durat aproximativ cinci ore.
"Patru trenuri au fost anulate, insa in momentul de fata se circula normal. Trenul implicat in accident a fost dus in stratia Periam, unde vor fi facute reparatiile necesare", a declarat, duminica, corespondentului NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Transporturi, Dan Peteri.
Potrivit sursei citate, cele patru trenuri anulate circulau pe ruta Timisoara Nord-Periam (doua dintre ele), iar celelalte doua- Periam-Timisoara. Toate erau pentru transportul calatorilor.

Sase persoane au fost ranite dupa ce, duminica, un tren de calatori a lovit un TIR, care s-a rupt in doua in urma accidentului. Unul dintre cele doua vagoane ale trenului a deraiat. In tren se aflau 25 de pasageri. Ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean si la Spitalul Municipal din Timisoara, cu patru ambulante SMURD, iar doi dintre ei cu masini personale. Ceilalti calatori au fost preluati de microbuze pentru a ajunge la destinatie.

Politistii sustin ca soferul TIR-ului nu s-a asigurat la trecerea cu linia ferata si venea de pe un drum privat, care nu este deschis circulatiei publice. Calea ferata a fost blocata, iar patru trenuri au fost anulate. Mai multe echipe de interventie au eliberat zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.