Social 31 Mai 2009 16:41
Vitantis Shopping Center este amfitrionul unui eveniment destinat copiilor, eveniment ce se va intitula Ziua piticilor fericiti.

Desfasurata in zona de restaurante a complexului comercial Vitantis Shopping Center, petrecerea celor mici va dura 4 ore. In acest timp, vor fi sustinute spectacole de teatru, iar clownii vor fi cei ce vor colora aceasta zi cu zambete, giumbusucuri si baloane. Nu vor lipsi nici zanele fluturas, indragitele personaje de desene animate si spiridusii, cei care ii vor incanta pe copii pe toata durata evenimentului. Invitatii speciali la acest eveniment vor fi copii de la gradinitele din sectorul 3 si 4 al Capitalei: gradinita "Narcisa", "Copiii Soarelui", ”Sanziana", "Panseluta", "Vestitorii Primaverii", "Gradinita Veseliei", "Raza de Soare", "Insir-te Margarite”, "Ciupercuta".

Moderatorul spectacolului va fi Mihai Constantinescu, ce va sustine un recital dedicat celor mici. De asemenea, audienta formata din parinti si copii va audia un recital al corului de copii de la Palatul Copiilor.

Organizatorii au pregatit concursuri, cadouri si multe alte surprize, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Sunt asteptati la eveniment in jur de 200 de copii.

“Clownii ii vor pe intampina pe copii, care vor fi introdusi imediat in atmosfera de sarbatoare prin cateva jocuri interactive de exterior, specifice varstei copiilor, de aceea ei trebuie impartiti in 2-3 tabere in functie de varsta, fiecare grupa fiind condusa de cate doi animatori. Imediat dupa aceasta, copiii vor fi preluati sau ghidati de catre zanele fluturas si spiridusi de la care vor primi baloane modelate, iar face painting-ul ii va transforma in animalute sau personaje de poveste.” ,
a declarat Silviu Dragu, Asset Management Marketing Specialist, Cushman & Wakefield pentru Centrul Comercial Vitantis

Specialistul Cushman & Wakefield adauga: ”Vitantis Shopping Center a initiat un program complex destinat comunitatii, care se va concretiza in evenimente pentru toate categoriile sociale si toate varstele. Astfel, atat tinerii, cat si familiile cu copii, vor avea ocazia de a participa la spectacole interactive, animate de prezenta unor vedete consacrate. De asemenea, programul urmareste lansarea unor oferte de discount si a unor facilitati pentru publicul vizat”.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt Carrefour Vitantis si Toyplex Vitantis (mega-market de jucarii), cei care vor asigura cadourile si surprizele pregatite pentru participanti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.