In urma cu o saptamana, atat Primaria Capitalei, cat si Primaria Sectorului 1 dadeau din colt in colt cand erau intrebate despre plata utilitatilor pentru "oraselul" de lux ce urmeaza sa rasara in zona Baneasa, prin defrisarea intregii zone. Ieri, Adriean Videanu a luat asupra institutiei pe care o conduce responsabilitatea asigurarii de apa, canal si energie electrica pentru bogatasii care isi vor construi casa in nordul Capitalei.

"Aceasta ar trebui sa fie obligatia municipalitatii, pentru ca apa, canalul, electricitatea si drumurile sunt pe domeniul public. Nu este in regula sa las pe altcineva sa se ocupe de aceste lucruri. in zilele urmatoare vom lamuri si aceste aspecte intre Baneasa Investments si municipalitate", a declarat primarul Capitalei, Adriean Videanu. In nordul Bucurestiului urmeaza sa apara un megacartier de lux, intins pe sute de hectare de teren, a carui valoare va sari de un miliard de euro. Afacerea cu pricina a fost ticluita de conducerea Institutului Agronomic Bucuresti, printr-o asociere discutabila cu SC Baneasa Investments SA. Mai mult, 35 de familii vor fi aruncate in strada pentru ca in nordul Bucurestiului sa se ridice acest imens cartier.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.