Social 29 Mai 2009 17:38
SC Business Activ Consult SRL recruteaza tinere care doresc sa isi inceapa cariera de insotitor de zbor (stewardesa), pentru o companie aeriana din Orientul Mijlociu.

Potrivit reprezentantilor companiei de recrutare, interviurile vor avea loc la Bucuresti in perioada 14-16 iunie si Cluj-Napoca, in intervalul 18-21 iunie.

Operatorul aerian intentioneaza sa angajeze 150 de persoane, pentru o perioada de 2 ani. Salariul oferit este de 1300 de dolari pe luna, la care se adauga o serie de beneficii: masa (65 de dolari pe luna), transportul si asigurariile platite de companie. In plus, persoana astfel angajata va beneficia de un bilet de avion intors la clasa Economy platit de firma.

Se cauta persoane de sex feminin, necasatorite, cu varsta cuprinsa intre 21-31 ani, cel putin 1,57 m inaltime, cu liceul terminat si cunostiinte de limba engleza, cu abilitatea de a inota minim 25 de metri fara nici un ajutor, fara tatuaje vizibile, semne din nastere si piercinguri vizibili, fara disabilitati psihice care ar putea sa afecteze performantele la locul de munca, fara abateri de la lege.

Inscrierile se potface pe email la adresa info@bacltd.ro sau la sediul firmei din Cluj Napoca Piata Unirii nr 14 ap 13.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.