Social 29 Mai 2009 16:13
Vineri, 29 mai 2009, la ora 16, aproximativ 7000 de oameni vor forma un lant uman in forma de stea, inconjurand astfel Cetatea Alba Iulia, pentru a-si arata pretuirea fata de monumentele naturii.
Initiativa localnicilor este de a informa si a atrage atentia asupra comorilor din patrimoniul national si de a intra in Cartea Recordurilor, activitate sustinuta de Carmen Pavel, presedinte J’info Tours.

Organizatorii evenimentului de vineri isi propun astfel sa invite toti iubitorii de frumos si istorie din intreaga Romanie si lume sa revada cetatea renovata sau sa o descopere pentru prima oara.

Lantul uman va fi „impletit si cu ajutorul unui grup de scolari de la Silistea Snagovului, convocati cu ocazia Zilei Copilului, simbolizand Verigile viitorului pentru o cetate durabila. Cum cetatile protejau oamenii ca un scut, acum este randul oamenilor sa proteje cetatea intr-un lant uman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.