Social 29 Mai 2009 15:26
Un bucurestean in varsta de 44 de ani a fost prins in flagrant de ofiterii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT, in timp ce incerca sa vanda un kilogram de heroina, informeaza IGPR

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, politistii si procurorii au documentat activitatea infractionala a unei grupari de traficanti de droguri de mare risc ce actiona in Capitala, care era suspectata si de trafic cu heroina pe relatia Turcia - Romania.

Pe baza informatiilor stranse, politistii l-au prins marti, 26 mai, pe Gabriel V., de 44 ani, din Bucuresti, in momentul in care a incercat sa vanda un kilogram de heroina, contra sumei de 18.000 euro.

Bucuresteanul a fost arestat pe o perioada de 29 de zile pentru savarsirea infractiunii de "trafic de droguri de mare risc", iar autoturismul utilizat de acesta a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.