Social 29 Mai 2009 13:58
Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale, in perioada 28 � 31 mai cea de-a doua editie a Festivalului International de Teatru de Strada � B-FIT in the Street!. 18 trupe din 6 tari europene vor cuceri Capitala in cadrul Festivalului International de Teatru de Strada.
Dupa succesul de anul trecut, B-FIT in the Street! revine in centrul Capitalei, animandu-l din nou timp de patru zile cu parade alegorice, instalatii suspendate, concerte in aer liber si spectacole extreme ce imbina muzica si dansul cu elemente de acrobatie si efecte pirotehnice.

Manifestarea va reuni si de aceasta data importante companii de teatru de strada. Trupe din Franta, Spania, Italia, Germania, Argentina si Romania vor transforma Bucurestiul intr-un spatiu urban plin de culoare si magie, destinat exprimarii artistice libere si creative. Locuitorii Capitalei vor fi purtati intr-o lume populata de masinarii miraculoase, papusi gigant si personaje captivante. Un happening...la inaltime, conceput de trupa Comediants, va taia rasuflarea spectatorilor adunati in Piata Universitatii, in zilele de 30 si 31 mai, la ora 12.00.

Trupele participante in festival sunt: Malabar, Kitonb Project, Comediants, Voala, Antagon, Carros de Foc, Provisional Danza, Geants du Sud, Les Caramantran, La Tal, Cuartetto Maravilla, L’Excuse,Teatre NU, Les Cubitenistes, Les Enjoliveurs, Le Funambule precum si Teatrul Masca si XtREme.

B-FIT in the Street!
include atat spectacole fixe cat si mobile. Spectacolele fixe se vor desfasura in urmatoarele locatii: EsplanadaTNB, Piata Constitutiei, Piata “George Enescu”, Parcul Coltea, Parcul Unirii si Parcul Cismigiu. Deasemenea mici reprezentatii mobile vor strabate strazile Capitalei in fiecare zi a festivalului. Nu vor lipsi nici paradele din incheierea serilor de spectacol. Acestea vor avea loc pe trasee catre Piata Constitutiei, dinspre Piata Unirii si Parcul Cismigiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.