Social 29 Mai 2009 13:44
Tribunalul Arges a judecat, joi, cererea de eliberare pe cautiune a lui Cristian Libertatu, fost director al OPC Arges, si a stabilit o cautiune de 10.000 de lei.

Magistratii au dispus ca suma de 10.000 lei sa fie depusa in cont pana luni, 1 iunie, cand a fost fixat urmatorul termen, transmite NewsIn.

Curtea de Apel Pitesti a admis vineri, 22 mai, recursul procurorilor DNA la masura eliberarii sub control judiciar dispusa de Tribunal in cazul fostului sef al OPC Arges, Cristian Libertatu, astfel ca acesta a ramas in arest.

Cererea de eliberare sub control judiciar a fostului director OPC Arges Cristian Libertatu a fost admisa de Tribunalul Arges miercuri, 20 mai, insa decizia a fost atacata cu recurs de catre procurorii DNA. Fostul sef al OPC Arges a fost arestat in data de 14 aprilie, alaturi de finantatorul FC Arges Cornel Penescu, fostul presedinte CCA, Gheorghe Constantin, si de directorul hipermarketului PIC, Liviu Facaleata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.