Social 29 Mai 2009 13:25
Conducerea Penitenciarului Tg. Mures a anuntat joi ca un detinut recidivist a evadat miercuri seara din gospodaria agrozootehnica din localitatea Sancraiu de Mures, locul unde acesta muncea, relateaza NewsIn.

„S-au organizat echipe de urmarire pe directiile probabile de deplasare ale condamnatului si pande in localitatea de domiciliu al acestuia”, a declarat Carmen Farcas, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Tg Mures.

Detinutul, Teodor Dorel Nasc, de 41 de ani, care isi ispasea pedeapsa in regim deschis, fiind condamnat pentru tainuire, mai avea o comandare de patru ani cu suspendare pentru furt calificat. Condamnat la 8 luni de inchisoare, acesta mai avea aproape 3 luni de ispasit.

“Detinutul mai avea de executat 85 de zile pana ce urma sa fie adus in fata comisiei de eliberare conditionata, pedeapsa acestuia urmand sa expire in 20 august 2009. Teodor Dorel Nasc a fost repartizat in Penitenciarul Targu Mures la data de 16 mai 2009, fiind selectionat in regim deschis pana la data de 31 mai 2009”, a declarat Mihai Habalau, comandantul unitatii.

Detinutul este din localitatea Ludus. Majoritatea evadarilor detinutilor de la Penitenciarul Tg Mures au avut loc la anexa zootehnica a unitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.