Social 29 Mai 2009 11:57
Finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, i s-a pus sechestru asigurator pe o parte din avere, respectiv pe doua imobile, au declarat joi surse judiciare.

Cornel Penescu a fost dus la DNA putin inainte de ora 9.00 si a facut cale intoarsa in arestul IPJ Arges la ora 10.25. "Vreau sa-i spun regizorului acestui film ca sunt nevinovat si stau de 50 de zile degeaba aici. Probabil am fost adus azi aici, pentru ca a venit Prunea. Astazi nu am fost audiat decat 3 minute", a declarat Cornel Penescu la plecare.

Surse apropiate anchetei spun ca finantatorului FC Arges i s-a pus sechestru asigurator pe o parte din avere, mai precis pe vila in care locuieste in prezent cu familia si pe un apartament din cartierul Trivale. Imobilele respective ar fi fost evaluate la 500.000 de lei si reprezinta suma pe care se presupune ca a dat-o ca mita Cornel Penescu.

Si directorul pentru Relatii Internationale al FRF, Florin Punea, a sosit in aceasta dimineata la DNA Pitesti, urmat la doar zece minute diferenta de presedintele clubului FC Arges, Cristian Minca. Presedintele clubului FC Arges, Cristian Minca, a fost audiat si joia trecuta, 21 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.